Needless to say | It's Summer Time ;-)

Ποιά είναι η κατάλληλη περίοδος να χρησιμοποιήσεις ένα body serum

Ποιά είναι η κατάλληλη περίοδος να χρησιμοποιήσεις ένα body serum

Όπως σου είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, η άνοιξη είναι η περίοδος που χρειάζεται να ανανεώσεις τη ρουτίνα φροντίδας σου ώστε να είναι προσαρμοσμένη στην εποχή.

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά, παράγουμε περισσότερο ιδρώτα και αναζητούμε προϊόντα, με πιο ελαφριά σύνθεση, που να μπορούν να «φυλακίσουν» στο δέρμα μας την υγρασία που τόσο πολύ την έχει ανάγκη. Το χειμώνα χρησιμοποιούμε body lotions που είναι πιο παχιές σε υφή κάτι που όσο ανοίγει ο καιρός δεν το αντέχουμε. H λύση σε αυτό είναι τα body serums.

Τα body serums λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, με τα serum για το πρόσωπο, δηλαδή ενυδατώνουν, αναπλάθουν, γεμίζουν την επιδερμίδα και βοηθάνε στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Επιπλέον, ανάλογα με τα συστατικά τους, χαρίζουν στοχευμένη φροντίδα στο δέρμα.

Ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να τη βαραίνουν και κυρίως χωρίς να δημιουργούν αυτό το αίσθημα λιπαρότητας, που είναι δυσάρεστο λίγη ώρα αφού έχουμε βγει από το ντουζ. Τα body serum είναι ιδανικά για ξηρά, ταλαιπωρημένα δέρματα, από τα πολλά πλυσίματα, δέρματα που χάνουν υγρασία και δέρματα που έχουν εκτεθεί στον ήλιο - κάτι που όσο βγαίνουμε προς τα έξω θα συμβαίνει αρκετά.

Αφού έχεις κάνει το βραδινό ντουζ σου, λίγο πριν ξαπλώσεις, απλώνεις το body serum και τις επόμενες οχτώ ώρες αυτό δουλεύει στο δέρμα σου, όσο εσύ κοιμάσαι, χαρίζοντάς του θρέψη και ενυδάτωση εξαιτίας των πλούσιων συστατικών του! Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο;

Το Night Body Serum, της Moroccanoil, είναι ιδανικό για εσένα που θες έξτρα boost ενυδάτωσης αφού περιλαμβάνει ένα πλούσιο σε αντιοξειδωτικό μείγμα από έλαια argan και tsubaki, για την αντιμετώπιση της απώλειας της σφριγηλότητας και της υγρασίας, εκχύλισμα βασιλικού για την προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και ενίσχυση της βιταμίνης C για δέρμα απαλό με όψη νεανική. Το Night Body Serum δεν περιέχει paraben και mineral oil.

Σε μια ανεξάρτητη μελέτη καταναλωτών σε γυναίκες ηλικίας 21-40 ετών μετά από 1 εβδομάδα χρήσης:

  • Το 100% των γυναικών είπε ότι το δέρμα τους ήταν μεταξένιο και βελούδινο.
  • Το 96% δήλωσε ότι μετά την χρήση, το δέρμα τους είχε τέλεια θρέψη.
  • Το 96% δήλωσε ότι μειώνει την ξηρότητα του δέρματος.

Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης:

  • Το 98% αντιλήφθηκε ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος
    Το 95% δήλωσε ότι το δέρμα τους ήταν και έδειχνε πιο εύπλαστο.
    93% παρατήρησαν σημαντική βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας τους
    91% υποστήριξαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο λαμπερή και νεανική

Μετά από μόνο μία εβδομάδα χρήσης, 8 στις 10 γυναίκες παρατήρησαν ότι το δέρμα τους ήταν πιο σφριγηλό και απαλό.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Άπλωσε ένα λεπτό στρώμα στο σώμα πριν τον ύπνο.
  • Κάνε μασάζ με κίνηση προς τα πάνω για να τονώσεις τη ροή του αίματος.
  • Εστίασε σε περιοχές του σώματος που θες να δώσεις έμφαση, πχ ντεκολτέ.

Βρες το Body Night Serum της Moroccanoil εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout