Needless to say | It's Summer Time ;-)

Μένουμε σπίτι: Πως να διατηρήσεις το bikini body σου εν μέσω καραντίνας

Μένουμε σπίτι: Πως να διατηρήσεις το bikini body σου εν μέσω καραντίνας

Αυτές οι μέρες είναι περίεργες και δεν είναι καθόλου κακό να το λέμε ανοιχτά - χωρίς αυτό να σημαίνει πως χάνουμε τη θετική διάθεση μας! Η καραντίνα συνεχίζεται και όλοι έχουμε διάφορα άγχη - σε σχέση με αυτή τη συνθήκη.

Ανάμεσα στα σοβαρά άγχη των ημερών, προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ρουτίνα ομορφιάς μας και φυσικά να παραμείνουμε σε φόρμα. Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σου είπαμε πως να φροντίσεις συνολικά το σώμα σου και να τού δείξεις αγάπη. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ ειδικά τους εαρινούς/καλοκαιρινούς μήνες. Το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Όσο εμείς είμαστε σπίτι η άνοιξη συνεχίζει την πορεία της και το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά! Παρότι πιστεύουμε πως η ομορφιά έρχεται σε κάθε size και σχήμα σώματος, αναγνωρίζουμε πως κάποιες προσπαθείτε να αποφύγετε τα επιπλέον κιλάκια της καραντίνας ή έστω να συντηρήσετε την γραμμή σας, κάτι που όπως ξέρουμε εξ ιδίων είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτό το διάστημα - ειδικά όταν το Instagram είναι γεμάτο με συνταγές για γλυκά!

Για αυτό και συγκεντρώσαμε τρία πολύ εύκολα tips για να διατηρήσεις το bikini body σου και να ξεφορτωθείς το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα!

1) Στείλε «Μετακίνηση 6» και βγες για γυμναστική

Ακόμα και τώρα που τα γυμναστήρια είναι κλειστά μπορείς να αθληθείς! Πως; Αρχικά στη φύση ή στη γειτονιά σου. Ανάλογα με την περιοχή που ζεις, βρες σημεία που δεν υπάρχει συνωστισμός και βγες έξω για χαλαρό τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα. Μην ξεχάσεις μόνο να στείλεις μήνυμα στο 13033!

Αν αυτό δεν σου φαίνεται ενδιαφέρον, μπορείς να κάνεις εύκολες ασκήσεις μέσα στο σπίτι, χωρίς ειδικό εξοπλισμό. Μάλιστα υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές να σε βοηθήσουν σε αυτό. Αν ούτε αυτό όμως σε τραβάει, μπορείς να καθιερώσεις μια ώρα της ημέρας και να χορεύεις τα αγαπημένα σου τραγούδια! Με αυτό τον τρόπο θα ανεβάσεις παλμούς, θα ιδρώσεις και σίγουρα θα αισθανθείς καλύτερα. Άλλωστε αυτό δεν είναι όλο το νόημα της άθλησης;

2) Ακολούθησε έξυπνη διατροφή

Καταλαβαίνουμε πως το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει σε σοκολάτες ή διάφορα ανθυγιεινά σνακ, όμως αξίζει τον κόπο; Το άγχος, συχνά προκαλεί συναισθηματική υπερφαγία, αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να αισθανόμαστε άσχημα επειδή τρώμε και να φορτώνουμε με επιπλέον άγχος τον εαυτό μας. Φαύλος κύκλος δηλαδή!

Πάρε μια ανάσα και σκέψου ψύχραιμα πριν φας. Προσπάθησε να παίρνεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, να τρως λαδερά, όσπρια και ψάρι τουλάχιστον από μια φορά την εβδομάδα, ενώ φρόντισε καθημερινά να πίνεις 8 ποτήρια νερό και να τρως 2-3 φρούτα ημερησίως. Αν μάλιστα σε βοηθάει γράψε το εβδομαδιαίο και ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής σου και μείνε προσηλωμένη σε αυτό. Αν παρόλα αυτά θες να κάνεις μια ατασθαλία, γιατί άνθρωποι είμαστε, περιόρισε την ποσότητα που θα καταναλώσεις.

3) Δοκίμασε ειδικά προϊόντα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους

Όπως σου γράψαμε παραπάνω, η άνοιξη είναι εδώ και όταν τελειώσει αυτό που ζούμε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε μια από τις πιο αγαπημένες μας δραστηριότητες! Στο μπάνιο στη θάλασσα! Κάθε χρόνο τέτοιο εποχή μας απασχολεί ένας αιώνιος εχθρός: η κυτταρίτιδα! Kαι φυσικά εξακολουθεί να μας απασχολεί ακόμα και στην καραντίνα.

Με ισορροπημένη διατροφή, άσκηση και ειδικά προϊόντα, μπορείς να περιορίσεις ή ακόμα και να εξαφανίσεις, το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα εγκαίρως. Tα συγκεκριμένα προϊόντα σύσφιξης είναι οι πιο δυνατοί σύμμαχοι σου, καθώς δρουν έξυπνα και μειώνουν την συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία και συνδυαστικά με τα υπόλοιπα βήματα όταν τελειώσει η καραντίνα θα είσαι beach ready! Βεβαίως, να σου υπενθυμίσουμε πως αυτού του είδους τα προϊόντα καλό είναι να τα χρησιμοποιείς όλο το χρόνο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα!

Το Zizel παρακολουθεί τις εξελίξεις σε σχέση με τον Covid-19 και ακολουθεί τις κρατικές οδηγίες. Ο χώρος παραλαβής δεν λειτουργεί προληπτικά, όμως οι παραγγελίες και αποστολές μέσω του e-shop εξυπηρετούνται κανονικά. Θετική διάθεση και θα περάσει και αυτό!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout