Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα ισιωτικά του 2019

Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα ισιωτικά του 2019

Υπήρχε μια εποχή που τα εργαλεία μαλλιών δεν απασχολούσαν πολύ την καθημερινότητα μας. Το στέγνωμα με ένα καλό σεσουάρ και ένα πρόχειρο χτένισμα ήταν το μοναδικό styling που κάναμε κατ' οίκον.

Ευτυχώς η τεχνολογία, και στις συσκευές μαλλιών, έχει προχωρήσει πάρα πολύ και οι αγαπημένες μας εταιρείες διαθέτουν εκπληκτικά εργαλεία, όπως ηλεκτρικές βούρτσες και ισιωτικά, εκτός από τα σύγχρονα σεσουάρ, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνες μας και να πετύχουμε το χτένισμα που επιθυμούμε εύκολα, γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά.

Επιπλέον, τα εργαλεία αποτελούνται από μηχανισμούς που δεν είναι επιθετικοι απέναντι στην τρίχα, κάποια μάλιστα διαθέτουν εκχυλίσματα conditioners ή μικρό-ελαίων κερατίνης που προσφέρουν ενυδάτωση, επομένως όποιο και αν είναι το styling που θέλουμε μπορούμε να το πετύχουμε χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα των μαλλιών μας.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θέλουμε λάμψη παντού! Στο πρόσωπο, τα νύχια και φυσικά τα μαλλιά μας! Στο Zizel αγαπάμε πολύ την φροντίδα των μαλλιών και για αυτό έχουμε συγκεντρώσει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ εργαλεία μαλλιών του 2019, που μαζί με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας, θα χαρίσουν στα μαλλιά σου μοναδική λάμψη και εορταστικό styling χωρίς να αφήσεις την άνεση του σπιτιού σου και κυρίως χωρίς να χάσεις χρόνο που ειδικά στις γιορτές είναι πολύτιμος.

ghd - Platinum+ Rose Gold Gift Set

Η πρέσα μαλλιών ghd platinum+ σε συλλεκτική έκδοση σε χρώμα ροζ-χρυσό με πολυτελή θήκη μεταφοράς σε μπορντό χρώμα

ghd - Platinum+ Gift Set

Το τέλειο styling δώρο! Η πρέσα ghd platinum+, με την πλακέ βούρτσα της ghd και θήκη θερμοπροστασίας.

ghd - Glide Hot Brush

Τώρα, μπορείτε να χορτάσετε ύπνο και να ξεκουραστείτε χάρη στη βούρτσα ghd glide, την πρώτη επαγγελματική θερμαινόμενη βούρτσα ghd που τιθασεύει και λειαίνει τα στεγνά μαλλιά γρήγορα και εύκολα.

L'Oréal Professionnel Steam Pod 3.0

Επιτέλους: Το SteamPod 3.0 είναι εδώ. Η νέα γενιά στα εργαλεία styling με τη δύναμη του ατμού.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout