Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Η σειρά Shape των Beauty Jar θα μεταμορφώσει το σώμα σου!

Η σειρά Shape των Beauty Jar θα μεταμορφώσει το σώμα σου!

Είναι η εποχή του χρόνου που στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση που απασχολεί την πλειονότητα των γυναικών. Η ενοχλητική κυτταρίτιδα και η αντιμετώπισή της!

Η παραμονή στο σπίτι για πολλούς μήνες, η καθιστική ζωή και το γεγονός πως τα γυμναστήρια είναι κλειστά, έχουν εντείνει τη χαλάρωση του δέρματος και την κυτταρίτιδα αφού, εκτός από τη ψυχολογία, η πανδημία έχει επηρεάσει τις διατροφικές συνήθειες των περισσότερων και τη διάθεση για γυμναστική.

Όμως η έλευση της Άνοιξης, η άνοδος της θερμοκρασίας και η σταδιακή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων μάς κάνουν να αισιοδοξούμε, για τις καλύτερες ημέρες που θα συναντήσουμε μπροστά μας και φυσικά αποτελούν το έναυσμα να φροντίσουμε περισσότερο το σώμα μας, να βρούμε τους διατροφικούς ρυθμούς μας και να προσπαθήσουμε περισσότερο να αθληθούμε!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πολυπαραγοντικό αισθητικό πρόβλημα και εμφανίζεται εξαιτίας κληρονομικών, ορμονικών, διατροφικών και άλλων λόγων. H αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού ουσιαστικά είναι λίπος και νερό, που ωθείται προς την επιδερμίδα και δημιουργείται από κακή αιμάτωση της περιοχής όπου εμφανίζεται.

Συνήθως τη συναντάμε στους γλουτούς, τα μπράτσα, τους μηρούς ή τις γάμπες. Με ισορροπημένη διατροφή, άσκηση και τα κατάλληλα προϊόντα, όλη τη χρονιά, μπορείς να μειώσεις ή και να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα!

Στο Zizel πριν λίγες ημέρες «προσγειώθηκαν» τα Beauty Jar και η σειρά τους Shape είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και των ραγάδων.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Shape, περιλαμβάνει 4 Scrub και 1 κρέμα που θα σε στηρίξουν σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Τα ενεργά φυσικά συστατικά τους που έχουν αντιοξειδωτικές δράσεις, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, τον τόνο του δέρματος ενώ ταυτόχρονα θρέφουν και ενυδατώνουν.

Τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν ένα Scrub Τόνωσης Κατά Της Κυτταρίτιδας με Θαλασσινό αλάτι, καστανή ζάχαρη, εκχύλισμα πράσινου καφέ, έλαιο αμυγδάλου και έλαιο καρύδας. Scrub αργίλου κατά της κυτταρίτιδας με μπλε άργιλο, εκχύλισμα φυκιών, εκχύλισμα Mate, σκόνη καραγενάνης και έλαιο καρύδας. Scrub με ζάχαρη κατά της κυτταρίτιδας, με μέλι, έλαιο λεμονιού, έλαιο γκρέιπφρουτ και έλαιο καρύδας. Srcub κατά των ραγάδων με θαλασσινό αλάτι, έλαιο Τριανταφυλλιάς, πρωτεΐνη σιταριού, ελαιόλαδο και βούτυρο καριτέ και κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με gotu kola, υαλουρονικό Οξύ, εκχύλισμα άρνικα, έλαιο μπαμπασού και βιταμίνη Ε.

Ανακάλυψε τα 5 νέα προϊόντα Shape στο Zizel για να απομακρύνεις από το σώμα σου τις ανεπιθύμητες ραγάδες και την ενοχλητική όψη της κυτταρίτιδας.

Τα Beauty Jar παρασκευάζονται στη Λετονία - μία από τις πιο καθαρές και πράσινες χώρες της Ευρώπης. Συνδυάζοντας φυσικά συστατικά, χειροποίητα και eco-friendly διαδικασίες και συσκευασίες, δημιουργούνται ξεχωριστά προϊόντα και απίθανες γεύσεις και αρώματα. Όλα τα προϊόντα Beauty Jar έρχονται σε μοντέρνα μαύρα βάζα και εύχρηστα μπουκάλια.

Τα προϊόντα Beauty Jar, είναι ιδανικά για εσένα που νοιάζεσαι για το περιβάλλον και την προέλευση των προϊόντων που χρησιμοποιείς, αφού είναι χωρίς SLS και parabens, σε ανακυκλώσιμες και ανακυκλωμένες συσκευασίες, περιέχουν φυσικά ενεργά συστατικά και είναι cruelty free!

Επίσης, τα Beauty Jar χαρακτηρίζονται από τέλεια αίσθηση του χιούμορ όπως μπορείς πολύ εύκολα να διαπιστώσεις από τα ονόματά που δίνουν σε κάθε προϊόν. Βρες τα όλα στο Zizel και αφέσου στη φροντίδα τους.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout