Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Έχεις υπολείμματα από προϊόντα ομορφιάς στα χέρια; Αυτά τα hacks είναι για εσένα

Έχεις υπολείμματα από προϊόντα ομορφιάς στα χέρια; Αυτά τα hacks είναι για εσένα

Mας συμβαίνει συχνά και ξέρουμε πως το παθαίνεις και εσύ! Την ώρα που ολοκληρώνεις κάποιο βήμα της ρουτίνας περιποίησης σου, διαπιστώνεις πως έχει περισσέψει υπόλειμμα προϊόντος στα χέρια, το οποίο δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις και καταλήγει να πηγαίνει χαμένο, κάτι που είναι κρίμα αφού μακροπρόθεσμα σου κοστίζει παραπάνω, αλλά και γιατί υπάρχουν τρόποι να το αξιοποιήσεις σε άλλο σημείο του σώματός σου! Δες παρακάτω μερικά εύκολα hacks με τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις τα υπολείμματα προϊόντων:

Scrub προσώπου: Τα scrub προσώπου είναι μια κατηγορία προϊόντων που αγαπάμε πολύ, αφού μοσχοβολάνε και απολεπίζουν σε βάθος το πρόσωπό μας, χωρίς να του προκαλούν ερεθισμούς και σπασίματα. Αν σου περισσέψει scrub προσώπου στα χέρια, μπορείς να το εφαρμόσεις στα χείλη για να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα της περιοχής, κάτι που θα οδηγήσει σε καλύτερη εφαρμογή του lip balm ή του κραγιόν σου. Το scrub προσώπου μπορείς να το εφαρμόσεις και στα χέρια και με ένα απαλό μασάζ να τους χαρίσεις φροντίδα που θα τα διατηρήσει απαλά και νέα.

Κρέμα προσώπου: Υπάρχουν ημέρες που όσο και αν κάνεις μασάζ στο πρόσωπο η κρέμα ενυδάτωσης δεν απορροφάται από το δέρμα. Αυτό συμβαίνει γιατί το δέρμα κάλυψε την ανάγκη του και δεν έχει χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση. Η κρέμα προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στα χέρια, είτε στα μαλλιά. Οι κρέμες προσώπου είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και μπορείς να τις εφαρμόσεις στα χέρια για ενυδάτωση. Ακόμη, αν έχεις φθαρμένες άκρες στα μαλλιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκεί την κρέμα προσώπου που έχει περισσέψει. Οι φθαρμένες άκρες έχουν «κενά» στη δομή τους, τα οποία καλύπτουμε με τα leave in προϊόντα και τα έλαια. Την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και η κρέμα προσώπου σου. Πρόσεξε μόνο να την εφαρμόσεις μόνο στις άκρες.

Serum ή έλαια: Ένα από τα βασικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας είναι η χρήση ελαίου, serum ή ορού. Ένα συνηθισμένο πρόβλημα είναι να σου πέσει λίγο παραπάνω στα χέρια και να μη ξέρεις τι να κάνεις με το επιπλέον προϊόν. Τα serum, όμως είναι ακριβά προϊόντα, επειδή είναι τόσο ισχυρά σε σύνθεση και τόσο εξειδικευμένα, και είναι μεγάλο κρίμα να τα ξεπλύνεις από τα χέρια σου και να πάνε χαμένα. Αντ' αυτού άπλωσε τα στα δάχτυλα σου, στα νύχια, αν έχεις πετσάκια θα σε βοηθήσουν πολύ ή μπορείς να τα απλώσεις στους αγκώνες και τα γόνατα που έχουν ανάγκη από ενυδάτωση.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout