Needless to say | It's Summer Time ;-)

Αγόρια! Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη σωστή φροντίδα της γενειάδας

Αγόρια! Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη σωστή φροντίδα της γενειάδας

Η περιποίηση για τις γυναίκες είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καθημερινότητα, κάτι που δεν ισχύει για όλους τους άντρες. Υπάρχει ένα μέρος των αντρών που φροντίζει το πρόσωπο του, με απλό σαπούνι καθαρισμού, ενυδατική και (ίσως) αντηλιακή κρέμα, αλλά παραλείπει να περιποιηθεί σωστά το μουστάκι και τη γενειάδα του. Υπάρχει, βέβαια, και ένα άλλο μέρος αντρών που δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω.

Η γενειάδα, το μουστάκι ή το μουσάκι, δεν είναι ένα απλό trend της εποχής. Είναι all-time classic! Δίνει κύρος, γοητεία και χαρακτήρα σε κάθε άντρα, όμως μια εντυπωσιακή γενειάδα, δεν είναι απλώς αποτέλεσμα μιας επίσκεψης στο barber shop, αλλά κυρίως σωστής περιποίησης.

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια χρονική στιγμή να εντάξεις στο πρόγραμμα σου την φροντίδα της γενειάδας σου, για αυτό πριν παρατήσεις τα ξυραφάκια και τις ξυριστικές δες τα παρακάτω:

Φρόντισε τη διατροφή σου

Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία, στην καθημερινή διατροφή, θα βοηθήσουν τα γένια σου να μεγαλώσουν εύκολα και γρήγορα. Φρόντισε να καταναλώνεις αυγά, σολομό, σπανάκι, μπρόκολο, καρύδια και αρκετά γαλακτοκομικά που περιέχουν μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη D, και θα αυξήσουν την παραγωγή τεστοστερόνης που βοηθάει στην ανάπτυξη της τρίχας.

Κοιμήσου σωστά

Όπως πιθανόν θα γνωρίζεις ο βραδινός ύπνος είναι από τις πιο σημαντικές διεργασίες του ανθρώπινου οργανισμού. Κατά την νυχτερινή κατάκλιση, τα κύτταρα μας αναπλάθονται, το ίδιο και οι τρίχες μας, ενώ ο οργανισμός μας δεν βιώνει στρες με αποτέλεσμα οι τρίχες στο σώμα να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

Μην ξεχνάς τη γυμναστική

Έστω και ελάχιστη άσκηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, εκτός από την διατήρηση της πνευματικής και σωματικής ευεξίας, βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης που ενισχύουν την παραγωγή και της γενειάδας.

Σβήσε το τσιγάρο

Κάθε τσιγάρο που κάνει επιβαρύνει σημαντικά την υγεία σου και αφαιρεί σημαντικά ιχνοστοιχεία από τον οργανισμό σου. Κάτι που στη προκειμένη περίπτωση οδηγεί σε τριχόπτωση - ακόμα και σε αυτό το σημείο.

Δοκίμασε τα παρακάτω:

Ted Baker Hair & Beard Shampoo

Σαμπουάν μαλλιών και γενειάδας που αφήνει τα μαλλιά και τα γένια να φαίνονται καλά καθαρισμένα και μαλακά.

Ted Baker Beard Oil

Έλαιο που αφήνει τα γένια μαλακά & λαμπερά. Αυτή η ελαφριά φόρμουλα με σπόρους meadowfoam και λάδια jojoba μαλακώνει και ενυδατώνει τα γένια, ενώ ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout