Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Άμεση φροντίδα για ταλαιπωρημένα & αφυδατωμένα μαλλιά;

Άμεση φροντίδα για ταλαιπωρημένα & αφυδατωμένα μαλλιά;

Όταν αναζητούμε λύσεις για ταλαιπωρημένα ή και κατεστραμμένα μαλλιά, ένα ισχυρό leave-in conditioner μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην υγεία των μαλλιών μας. Το τέλειο, χωρίς ξέβγαλμα, pick-me-up μπορεί να μετατρέψει άμεσα τις εύθραυστες και σπασμένες άκρες σε πλούσια, ορατά πιο υγιή μαλλιά.

Είτε αναζητάτε μια καθημερινή τόνωση στην αναδόμηση των μαλλιών σας είτε μια προστασία πριν το styling, η θεραπεία botanical repair™ strengthening leave-in treatment σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία για να προσφέρετε άμεση ενδυνάμωση και αναδόμηση που αποζητούν τα μαλλιά σας είτε είναι ίσια, είτε κυματιστά, σγουρά ή πολύ σγουρά.

Άμεσα αποτελέσματα με ένα εύκολο βήμα

Η επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών δε χρειάζεται να είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το βασικό μας σύμμαχο στην AVEDA για να ανακαλύψετε πιο φίνα, απαλά μαλλιά. Σχεδιασμένο για την περιποίηση την ημέρα του λουσίματος, το 100% vegan botanical repair™ strengthening leave-in treatment προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα σε συνδυασμό με το botanical repair™ strengthening σαμπουάν και conditioner για άμεση ενίσχυση και αναδόμηση των μαλλιών μετά το λούσιμο και την ενυδάτωση.

Για τις ημέρες που αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται μια ενισχυμένη ενυδάτωση, χρησιμοποιήστε τις μάσκες botanical repair™ intensive strengthening masque σε light ή σε rich αντί του conditioner. Μόλις ολοκληρώσετε την περιποίηση των μαλλιών σας στο ντους, εφαρμόστε αυτή την πλούσια σε υφή μάσκα σε νωπά μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες και απολαύστε τις μεταμορφωτικές δυνάμεις της τεχνολογίας 3 επιπέδων αναδόμησης.

Πώς λειτουργεί η αναδόμηση μαλλιών 3 επιπέδων;

Από το έντονο βούρτσισμα μέχρι την χρήση θερμότητας εξαιτίας του styling, τα μαλλιά σας δέχονται επίθεση από διάφορους καταστροφικούς παράγοντες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μια καθημερινή φροντίδα μαλλιών που επανορθώνει την υπάρχουσα φθορά, αποτρέπει το σπάσιμο και προστατεύει από μελλοντικές φθορές. Αυτό είναι το πιο απαραίτητο βήμα για την αποτελεσματική επανόρθωσή τους.

Η botanical repair™ strengthening leave-in treatment με 99% φυσική προέλευση1 έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακριβώς αυτό για κάθε είδος τελετουργίας κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Διαθέτοντας ισχυρά φυτικά συστατικά, η σύνθεσή της έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει στις τρεις στιβάδες των μαλλιών σας - το φλοιό, την επιφάνεια και τη Flayerγια επανόρθωση που λειτουργεί από μέσα προς τα έξω.

  • CORTEX – Φλοιός της τρίχας: Ένα μόριο φυτικής προέλευσης που πηγαίνει κάτω από την επιφάνεια και δημιουργεί νέους δεσμούς, ενισχύοντας και ενδυναμώνοντας την ακεραιότητα της τρίχας στον πυρήνα της.
  • CUTICLE – Επιφάνεια της τρίχας: Ένα θρεπτικό macro green blend από βιολογικά πιστοποιημένο αβοκάντο, πράσινο τσάι και έλαια από σπόρους sacha inchi λειαίνει την τρίχα, την ξεμπλέκει και προλαμβάνει το σπάσιμο.
  • F-LAYER: Το φυτικής προέλευσης σύμπλεγμα δημιουργεί μια φυτική F-layer ασπίδα η οποία προστατεύει και θωρακίζει τα μαλλιά σας από μελλοντική φθορά, ενώ παράλληλα περιποιείται και κλειδώνει τη λάμψη.

Το αποτέλεσμα; Δυνατότερα, πιο λαμπερά, ορατά πιο υγιή μαλλιά από μέσα.

Δημιουργείστε τη δική σας περιποίηση ενδυνάμωσης

Ακολουθείστε τα παρακάτω τρία βήματα τα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε στη φροντίδα των μαλλιών σας με τη φυτικά ενισχυμένη φόρμουλα της AVEDA, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

  1. ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ: Το έντονο βούρτσισμα στους επίμονους κόμπους μπορεί να σπάσει τα μαλλιά. Για να ξεμπλέξετε τις τούφες και να βοηθήσετε στην πρόληψη του σπασίματος που προκαλείται από το χτένισμα, εφαρμόστε τη botanical repair™ leave-in θεραπεία ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά, από τις ρίζες έως τις άκρες.
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΟ STYLING: Πέρα από την επανόρθωση της υπάρχουσας φθοράς και την πρόληψη μελλοντικού σπασίματος, η φυτικά ενισχυμένη σύνθεση της AVEDA προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα έως τους 230°C και τα προφυλάσσει από τη φθορά από το πιστολάκι. Χτενίστε σε νωπά μαλλιά για να κλειδώσετε την απαραίτητη προστασία.
  3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ: Μειώστε το φριζάρισμα και διατηρήστε υπό έλεγχο τις φύτρες, εφαρμόζοντας αυτή την πλούσια, κρεμώδη, leave-in θεραπεία σε νωπά μαλλιά.

Γνωρίστε το πολυβραβευμένο botanical repair™!

Αγαπημένη για τα άμεσα αποτελέσματά της και την φυτικά ενισχυμένη ενδυνάμωση που προσφέρει, η συλλογή της AVEDA botanical repair™ -με την πλούσια, χωρίς ξέβγαλμα σύνθεσή - ανακοινώθηκε ως νικήτρια του Marie Claire Prix D'Excellence για το 2021.2

"Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το κλειδί για υγιή μαλλιά είναι ένας ισχυρός πυρήνας και άφθονη ενυδάτωση - αλλά τι μπορείτε να κάνετε όταν τα δικά σας είναι κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα; Αυτή η σειρά είναι η απάντηση σας, καθώς αξιοποιεί τη δύναμη των βοτάνων για να επανορθώσει και να ενισχύσει τον πυρήνα κάθε τρίχας, ενώ παράλληλα λειαίνει την επιφάνεια και αφήνει τα μαλλιά απαλά, μεταξένια και ξεμπερδεμένα", τόνισε η Katie Thomas, του Marie Claire.

Χωρίς σιλικόνες, parabens, ορυκτά πετρελαίου και συνθετικά αρώματα, η vegan botanical repair™ leave-in treatment μεταμορφώνει άμεσα όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών από 1A έως 4C - από τις ρίζες έως τις άκρες. Μετά τη χρήση της leave-in θεραπεία μας, το 91% των γυναικών δήλωσε ότι ένιωσαν άμεσα τα μαλλιά τους λιγότερο ταλαιπωρημένα και το 94% των γυναικών δήλωσε ότι ένιωσε άμεσα τα μαλλιά πιο μαλακά και λεία3.

Τα πιο απαλά, λαμπερά μαλλιά είναι ένα βήμα μακριά με τη botanical repair™ leave-in treatment.

1 Φυτικής προέλευσης, χωρίς ορυκτά πετρελαίου ή νερό
2 Marie Claire UK Prix D'Excellence Awards 2021: The Winners
3 Μετά από δοκιμές σε 123 γυναίκες από τη πρώτη κιόλας χρήση του προϊόντος

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout