Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Άμεση (& vegan!) επανόρθωση μετά το καλοκαίρι

Άμεση (& vegan!) επανόρθωση μετά το καλοκαίρι

Ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο και τη θάλασσα; Η Aveda είναι εδώ για να βοηθήσει! Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από την έκθεση τους στο ήλιο, το δυνατό αέρα και το θαλασσινό νερό. Κρατήστε για πάντα ζωντανές τις καλοκαιρινές ξέγνοιαστες αναμνήσεις και αφήστε πίσω τα κατεστραμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Η vegan κρέμα Strengthening Leave-In Treatment βοηθά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά να επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση μετά την περίοδο του καλοκαιριού. Επανορθώνει και προστατεύει από τη φθορά με το macro green blend από αβοκάντο, πράσινο τσάι και sachainchi. Ταυτόχρονα δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας χάρη στα ισχυρά μόρια από γλυκόζη καλαμποκιού προσφέροντας άμεση επανόρθωση με μόλις ένα βήμα. Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά πριν από τη διαδικασίαstyling και μην ξεβγάλετε το προϊόν.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη το 91% όσων δοκίμασαν τη Botanical Repair™ Strengthening Leave-In θεραπεία, δήλωσαν ότι τα μαλλιά τους ήταν λιγότερο ταλαιπωρημένα, έχοντας πιο λαμπερή και υγιή όψη. Το 94% όσων τη δοκίμασαν δήλωσαν πως τα μαλλιά τους απέκτησαν πιο απαλή υφή.

https://www.zizel.gr/media/catalog/category/aveda_br.JPG

Η Botanical Repair™ Strengthening Leave-In θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με την ολοκληρωμένη vegan σειρά επανόρθωσης Botanical Repair™:

ΒΗΜΑ 1: Botanical Repair™ Strengthening Shampoo
Δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας για να δυναμώσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας. Καθαρίζει απαλά χωρίς θειικά άλατα, Απομακρύνει τη περίσσεια λιπαρότητα, τη συσσώρευση προϊόντων styling και τους ρύπους που καταπονούν τα μαλλιά.

ΒΗΜΑ 2: Botanical Repair™ Strengthening Conditioner
Καθημερινό conditionerπου περιποιείται και ξεμπερδεύει άμεσα για να αποτρέψει το σπάσιμο, δυναμώνει και επανορθώνει με την δύναμη των βοτάνων. Για βαθιά επανόρθωση των μαλλιών χρησιμοποιήστε εβδομαδιαίως τη botanical repair™ intensive strengthening masque που δημιουργεί νέους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχα για ορατή επανόρθωση. Διαθέσιμη με δύο υφές rich ή light ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας.

ΒΗΜΑ 3: Botanical Repair™ Strengthening Leave-In Treatment
Ενδυναμώνει και επανορθώνει άμεσα εκ των έσω. Ξεμπερδεύει για να αποτρέψει το σπάσιμο και προστατεύει από τη θερμότητα του styling μέχρι και τους 230°C. Μετά το λούσιμο στεγνώστε τα μαλλιά με πετσέτα και εφαρμόστε ομοιόμορφα το προϊόν σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα προς τις άκρες, μην ξεβγάλετε.

Protip από τον Μηνά Τσιράγγελο, AvedaTrainer:
«Εάν δεν έχετε σταματήσει τα μπάνια σε θάλασσα ή πισίνα, μπορείτε να εφαρμόζετε τη BotanicalRepair™ Strengthening Leave-In Treatment στα μαλλιά σας μετά από κάθε βουτιά, για να τα προστατεύετε από τον ήλιο και να τα ξεμπερδεύετε χωρίς να σπάνε.»

Η Botanical Repair™ σειρά της Aveda έχει έως και 99% φυσική σύνθεση, χωρίς σιλικόνη, parabens, ορυκτέλαια, συνθετικά αρώματα και όπως όλα τα προϊόντα της Aveda είναι vegan, cruelty free και κατασκευάζεται μέσω 100% ανανεώσιμης αιολικής και ηλιακής ενέργειας, σε ανακυκλωμένες συσκευασίες.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout