Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Αυτά είναι τα αρώματα που θα ντύσουν το καλοκαίρι σου!

Αυτά είναι τα αρώματα που θα ντύσουν το καλοκαίρι σου!

Κάθε εποχή έχει το δικό της άρωμα και ειδικά το καλοκαίρι, που τόσο αγαπάμε, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το χειμώνα συνήθως επιλέγουμε πιο βαριές νότες που ταιριάζουν τόσο με τα ρούχα, όσο με τον καιρό και τη θερμοκρασία, αλλά τα αντέχει και το δέρμα μας. Το καλοκαίρι θέλουμε απαλά αρώματα, που να μη βαραίνουν το δέρμα μας, που φωνάζουν καθαριότητα και φρεσκάδα, νότες που μας προκαλούν ευτυχία και ηρεμία και που θα μας συντροφεύσουν στις συναυλίες, στα νησιά και στις κοινωνικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Όσο οι μέρες γίνονται όλο και πιο καλοκαιρινές κι η θερμοκρασία ανεβαίνει, θέλουμε μετά το μπάνιο μας ένα άρωμα που να παρατείνει την αίσθηση καθαριότητας. Τροπικές συνθέσεις, κίτρο και εσπεριδοειδή ή λουλουδένια αρώματα έχουν την τιμητική τους και όποιο κι αν διαλέξεις θα γίνει το βασικό σου αξεσουάρ σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Στο Zizel μπορείς να βρεις το τέλειο άρωμα για το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα σε διάφορες μορφές. Body lotions, αρώματα σώματος και μαλλιών, body mists, λάδια ενυδάτωσης και αποσμητικά σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Εμείς, παρακάτω επιλέξαμε 3 αγαπημένα μας αρώματα και παρότι δεν μπορείς να τα μυρίσεις από την οθόνη σου λέμε πως σίγουρα θα τα λατρέψεις:

 

Monoi Tiki Tahiti Eau de Toilette Coco

Το μοναδικό άρωμα της εξωτικής καρύδας σας ταξιδεύει από την πρώτη σταγόνα σε μια εξωτική παραλία,

 

Blue Scents Eau De Toilette Salt & Sun (100ml)

Με μπουκέτο από αρωματικές νότες (Sea breeze, Orange, Lavender) που το συνθέτουν θα σας συναρπάσει.

I Love Cosmetics - Exotic Fruits Body Mist

Άρωμα σώματος που δροσίζει και φρεσκάρει τις αισθήσεις. Δεν λεκιάζει τα ρούχα και διαρκεί έως & 4 ώρες. Αρωματικές νότες: μάνγκο, γκρέιπφρουτ, πεπόνι, ανανάς.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout