Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Θα πας θάλασσα; Τι να κάνεις μόλις επιστρέψεις σπίτι

Θα πας θάλασσα; Τι να κάνεις μόλις επιστρέψεις σπίτι

Hello July! Ο δεύτερος και πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ και είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς οι διακοπές πλησιάζουν όλο και περισσότερο, ενώ πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε πιο πολύ την θάλασσα.

Ακόμα και αν ως τώρα δεν είχες πάει θάλασσα, αυτές τις ημέρες που η ζέστη είναι αφόρητη είναι βέβαιο πως θα πας για μια βουτιά. Εκτός από τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούμε στην παραλία και την χρήση αντηλιακού, υπάρχουν και ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο.

Αφού γυρίσεις από την παραλία κόψε καρπουζάκι να δροσιστείς και ακολούθησε τα παρακάτω τρία βήματα:

Αναπλήρωσε την υγρασία της επιδερμίδας σου

Αφού επιστρέψεις σπίτι, μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, το δέρμα σου θα έχει ανάγκη από ένα μεγάλο boost ενυδάτωσης. Αφού κάνεις ένα δροσερό ντουζ, ώστε να απομακρύνεις το αλάτι (ή το χλώριο αν πήγες πισίνα) από την επιδερμίδα σου, πιες άφθονο νερό - νερό, όχι καφέδες ή αναψυκτικά- και μετά το ντουζ χρησιμοποίησε after sun ή κρέμα σώματος. Σου υπενθυμίζουμε πως η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική τους θερινούς μήνες και δεν πρέπει να την ξεχνάς καθόλου.

Κάνε μάσκα προσώπου &μαλλιών

Όπως σου γράψαμε και παραπάνω, τόσο η επιδερμίδα, όσο και τα μαλλιά, θα έχουν χάσει πολύτιμο μέρος από την υγρασία τους και θα είναι ταλαιπωρημένα από τον ήλιο, το αλάτι ή το χλώριο. Αφιέρωσε χρόνο να κάνεις μία μάσκα προσώπου (ή και περισσότερες) ώστε να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να επανέλθει. Όμως, οι μάσκες δεν αφορούν μόνο το πρόσωπο. Μετά την θάλασσα, φρόντισε να κάνεις μάσκα μαλλιών που θα χαρίσει βαθιά θρέψη και άμεση επανόρθωση στα μαλλιά μετά από την έκθεση στον ήλιο.

Διατήρησε το χάδι του ήλιου

Είμαστε σίγουροι πως φόρεσες αντηλιακό και καθόσουν σε σκιερό σημείο, αλλά το καλοκαίρι ο ήλιος μας βρίσκει όσο και αν προσέχουμε, κάτι που δεν μας ενοχλεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το ελαφρύ sun-kissed δέρμα του καλοκαιριού. Αφού κάνεις όσα είπαμε παραπάνω, εφάρμοσε λάδι σώματος για έξτρα λάμψη ή έλαιο auto-bronze που θα ενισχύσει το μαύρισμα σου ακίνδυνα και θα σου χαρίσει sexy εμφάνιση!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout