Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Zizel Party @ Γλυφάδα

Zizel Party @ Γλυφάδα

Στο κέντρο της Γλυφάδας, στη Αγγέλου Μεταξά 27-29 (Εμπορικό Κέντρο EuroCenter), εγκαινιάστηκε το νέο Κατάστημα - Σημείο Παραλαβής του Zizel Beauty Shop.

Τα εγκαίνια του Zizel Beauty Shop πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους καλεσμένων σε ένα μοναδικό Party με πρωταγωνιστές τα μοναδικά καλλυντικά των κορυφαίων εταιρειών ομορφιάς: Essie, OPI, Orly, China Glaze αλλά και L'Oreal Professionnel, Schwarzkopf Professional, CHI, Biosilk, Macadamia, Morocanoil, KMS California, Juliette Armand, Yellow Rose κ.α.

Το ρυθμό έδωσε από τα decks o Κυριάκος DOMI. Μαζί και ο Δημήτρης Ψεματίκας, Διευθυντής & Μουσικός Παραγωγός του Love Radio, με την πιο δημιουργική και κεφάτη παρέα του ελληνικού ραδιοφώνου. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος εκλεκτών καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσά τους, η Λάουρα Νάργιες, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Άννα Πρέλεβιτς, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι των Μέσων, Beauty Bloggers κ.α.

Μετά το Party κληρώθηκαν 100 και πλέον δώρα, ευγενική προσφορά των εταιρειών L'Oreal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Essie, OPI, Orly, China Glaze κ.α

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout