Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Η ORLY παρουσιάζει το EPIX

Η ORLY παρουσιάζει το EPIX

Η ORLY παρουσιάζει το EPIX, την επόμενη καινοτομία στα νύχια: Ένα νέο & απλό σύστημα μανικιούρ 2 βημάτων που διαρκεί πάνω από μία εβδομάδα. Πως το επιτυγχάνει; Με την τεχνολογία Smudge-FixingTechnology όπου χημικά πολυμερή επιτρέπουν στο βερνίκι να επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση μετά από σημάδια και γρατζουνιές, κάνοντας οποιοδήποτε ψεγάδι να ανήκει στο παρελθόν.

Στην ουσία, το χρώμα EPIXFlexibleColor και το FlexibleSealcoat συνεργούν μεταξύ τους και δημιουργούν ένα έξτρα γυαλιστερό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια και αντοχή, με χρόνο στεγνώματος λιγότερο από 8 λεπτά. Ακόμη και το πινέλο διαθέτει 600 τρίχες ειδικά κομμένες για να προσαρμόζονται στο επονύχιο, και να επιτρέπουν την τέλεια εφαρμογή επάνω στο νύχι.

Η παλέτα χρωμάτων του Epix αποτελείται από 36 αποχρώσεις σε κλασσικά crème, ιριδίζοντα και neon φωτεινά χρώματα για ένα υπέροχο “flexible” μανικιούρ.

ΧΡΗΣΗ:

Βήμα 1 – Αρχίστε την διαδικασία με ένα ξηρό μανικιούρ. Εφαρμόστε ένα απαλό buffer στα νύχια και αφαιρέστε την λιπαρότητα απο την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με με 99% αλκοόλη. Εφαρμόστε 2 όμοιεςστρώσεις από το EPIXFlexibleColor.

Βήμα 2 – Τελειώστε με μία στρώση από το EPIXFlexibleSealcoat για να σφραγίσετε το χρώμα και να χαρίσετε έξτρα γυαλάδα. Το Sealcoat θα στεγνώσει σε λιγότερο από 8 λεπτά. Το οποιοδήποτε επιφανειακό σημάδι θα αυτό-διορθώνεται μέχρι το χρώμα να στεγνώσει τελείως.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout