Needless to say | It's Summer Time ;-)

Be my Valentine: Γιόρτασε την αγάπη με φανταστικά δώρα!

Be my Valentine: Γιόρτασε την αγάπη με φανταστικά δώρα!

Aν κάτι μας δίδαξε η περιπέτεια που ζούμε είναι πόσο σημαντική είναι η αγάπη!

Η αγάπη για το σώμα μας, που μεταφράζεται σε καλή υγεία και η φροντίδα της ψυχικής μας υγείας, η σωστή διατροφή και η αγάπη για τον κόσμο που ζούμε. Δηλαδή προστασία, για το περιβάλλον, τα φυτά και την άγρια φύση. Αγάπη για κάθε τι διαφορετικό και μοναδικό!

Η αγάπη θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα γιορτή, να βρίσκουμε αφορμές να την αναγνωρίζουμε και να την απολαμβάνουμε. Ένα video chat με την κολλητή σου που ζει στο εξωτερικό, το τάπερ με το φαγητό της μαμάς, ένας περίπατος με τον γείτονα εν μέσω καραντίνας για να σπάσει η μονοτονία. Όλα μικρές αφορμές, που πρέπει να μας υπενθυμίζουν, πόσο σημαντική είναι η αγάπη, και οι τρόποι που την εκφράζουμε, για την ισορροπία και την ευημερία ενός ανθρώπου.

Χωρίς αγάπη όλα είναι γκρι, μονότονα και βαρετά. Ενώ, με μικρές και μεγάλες δόσεις αγάπης όλα μεταμορφώνονται, γίνονται έντονα και πολύχρωμα.

Αν η αγάπη είχε μια ύψιστη μορφή έκφρασης, αυτή θα ήταν η φροντίδα. Αυτή τη φροντίδα για εμάς και τους γύρω μας κρύβουν μέσα τους τα προϊόντα περιποίησης. Μέσω της φροντίδας, όσων αγαπάμε, δείχνουμε έμπρακτα πόσο νοιαζόμαστε και πόσο ενδιαφερόμαστε για τον άλλο. Ερωτικά, φιλικά, συγγενικά ή ακόμη και συναδελφικά.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που στα ελληνικά έχει καθιερωθεί ως ημέρα των ερωτευμένων, πλησιάζει και είναι μια ακόμα αφορμή να δείξουμε σε όσους θέλουμε πόσο τους αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να είσαι ερωτευμένος-η! Αρκεί να θες να μοιραστείς την αγάπη σου για κάποιον!

Σε όποιον λοιπόν και αν θες να δείξεις την αγάπη σου, σε γονείς, φίλους ή συναδέλφους, στο σύντροφο ή σύζυγό σου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ακόμη ευκαιρία.

Για αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές προτάσεις ώστε να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα να εκφράσεις την αγάπη σου!

 

Aloe+ Colors - Be my Velvetine!

Σετ Δώρου με σπρέι σώματος και μαλλιών και dry oil με υπέροχο άρωμα πούδρας - ιδανικό για καθημερινή χρήση, αρωματίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα.

 

Wigglesteps - Valentine's Day Couple Box - Be My Queen & Be My King

Υπέροχο δώρο σε ένα κουτί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου &όχι μόνο! Γυναικείες &ανδρικές κάλτσες με μοναδικά σχέδια και υψηλή ποιότητα κατασκευής

Essie Limited Edition Valentine's Day 2021

Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα χρώματα του Αγίου Βαλεντίνου αποκλειστικά από την essie! 6 μοναδικές εορταστικές αποχρώσεις έρχονται να προσθέσουν το απαραίτητο χρώμα και τις ρομαντικές νότες που απαιτεί η περίσταση.Από λιλά σε ρομαντικό ροζ και έντονο κόκκινο όλα με την χρυσόσκονη και την μαγεία του Αγίου Βαλεντίνου.

Chilly's Red Matte

Μπουκάλι με μοντέρνο και κομψό design - σχεδιασμένο για να συνδυάζει την άνεση ενός πλαστικού μπουκαλιού νερού, με την τεχνολογία υψηλής απόδοσης και τα οικολογικά οφέλη μιας παραδοσιακής φιάλης.

Bleecker & Love Woven Elements Small

 

Αδιάβροχο τσαντάκι με φερμουάρ και πρωτοποριακό σχέδιο από τη μοναδική συλλογή της Bleecker & Love.

 

Βρες στο Zizel δώρα για κάθε άνθρωπο της ζωής σου και μοίρασε αγάπη!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout