Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Βαμμένα Μαλλιά = Color Freeze

Βαμμένα Μαλλιά = Color Freeze

Επειδή στο zizel.gr μας νοιάζει η διατήρηση, προστασία και διάρκεια των βαμμένων σας μαλλιών, σας προτείνουμε τα προϊόντα της σειράς BC Color Freeze από τη Schwarzkopf Professional, γιατί πολύ απλά «κλειδώνουν» το χρώμα στα μαλλιά σας!

Με τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών BC Color Freeze με Τεχνολογία pH 4.5, τα μαλλιά σου θα διατηρήσουν το λαμπερό χρώμα τους, για έως και 12 λουσίματα και 40%, περισσότερη διατήρηση του χρώματος από ότι προσφέρουν άλλα προϊόντα.

Μερικά από τα προϊόντα της σειράς είναι το BC Color Freeze Sulfate-Free Shampoo, ένα απαλό σαμπουάν χωρίς sulfate για βαμμένα μαλλιά που επαναφέρει το ιδανικό pH 4,5 στην τρίχα και κλειδώνει ιδανικά τα χρωστικά πιγμέντα. Επίσης, το BC Color Freeze Spray Conditioner, το νέο ανάλαφρο σπρέι κοντίσιονερ για βαμμένα μαλλιά που ενδυναμώνει την εσωτερική δομή της τρίχας επαναφέροντας την στο βέλτιστο επίπεδο pH για Μηδενικό Ξεθώριασμα. Τέλος, το BC Color Freeze Treatment είναι η κρεμώδης θεραπεία εντατικής αναδόμησης για βαμμένα μαλλιά που περιποιείται σε βάθος την τρίχα.


© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout