Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

3 καλοκαιρινά beauty trends που πρέπει να δοκιμάσεις

3 καλοκαιρινά beauty trends που πρέπει να δοκιμάσεις

Το φωτεινό ελληνικό καλοκαίρι, που τόσο περιμέναμε, καλά κρατεί και το χαιρόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε!

Οι μήνες του καλοκαιριού, παρότι χαλαροί και λίγο πιο ξέγνοιαστοι, έχουν έντονο το στοιχείο της περιποίησης και της φροντίδας και γιατί βγαίνουμε περισσότερο έξω και γιατί το δέρμα και τα μαλλιά μας έχουν μεγάλη ανάγκη από θρέψη και ενυδάτωση. Όμως, εκτός από αυτά, το καλοκαίρι έχει πάντα τις δικές του μόδες που με χαρά δοκιμάζουμε!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 3 πιο καυτά summer trends ώστε να τα δοκιμάσεις όσο ακόμα βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού!

Ανάπλαση μαλλιών
Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να δώσεις περισσότερη προσοχή στη φροντίδα των μαλλιών σου. Η αναβάθμιση της ρουτίνας των μαλλιών, σημαίνει έξτρα δόσεις φροντίδας και στοχευμένη περιποίηση, με ειδικά συστατικά και προϊόντα, κατάλληλα τόσο για την εποχή όσο και για τις ανάγκες της τρίχας σου. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε πώς η φροντίδα των μαλλιών είναι η νέα μεγάλη τάση. Αν δε μας πιστεύεις, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα νέα προϊόντα που έχουν σαφείς επιρροές από την περιποίηση της επιδερμίδας, αφήνουν στην άκρη επιβλαβή συστατικά - για την τρίχα και το περιβάλλον - κι έρχονται να δώσουν πιο εξειδικευμένες λύσεις από ποτέ. Εδώ για παράδειγμα μπορείς να δεις το προϊόν που φέτος το καλοκαίρι έχει ξετρελάνει την κοινότητα του Instagram, να μάθεις τα πάντα για αυτό και να το δεις να μεταμορφώνει τα μαλλιά σου!

Φυσικά φρύδια
Έντονα, φυσικά φρύδια που ενισχύουν το βλέμμα και τονίζουν το πρόσωπο. Το συγκεκριμένο trend που δεν έχει ανάγκη από πολλή περιποίηση ή πολλά προϊόντα έχει κατακλύσει το σύμπαν τα τελευταία χρόνια αφού μεγάλες star,όπως η Dua Lipa,το ακολουθούν πιστά. Ξέχνα τα στιλιζαρισμένα λεπτά φρύδια και άσε το φυσικό τους σχήμα να αναδειχθεί! Όποιο στιλ και να ακολουθείς εδώ μπορείς να βρεις τα πάντα για την περιποίηση των φρυδιών σου. Για υπέροχα φυσικά φρύδια, η πρότασή μας:

RevitaLash® The Weekender Collection for Brows

 

Κύματα σε στιλ 70s
Το στιλ της δεκαετίας του '70 έχει επανέλθει δυναμικά τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, όπως σου είχαμε γράψει πριν μερικούς μήνες κι όλο και περισσότερος κόσμος έχει εμμονή μαζί του! Αγαπημένο από διασημότητες, όπως η Kylie Jenner, αυτό το funky μοτίβο είναι ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Το καλύτερο στοιχείο που έχει το συγκεκριμένο στιλ; Δεν υπάρχουν κανόνες! Κάτι που σημαίνει πως μπορείς να φτιάξεις τα κύματα με όποιον τρόπο κι όποιο χρώμα θες. Ακόμη να το δοκιμάσεις;

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout